Вести од индустријата

26-та меѓународна изложба за осветлување (GILE)

2021-09-07

26-та меѓународна изложба за осветлување (GILE) се одржа во изложбената сала на кантонот Гуангжу од 2-ри до 6-ти август 2021 година. Shenzhen HuaYi Fa-Da Techology Co., Ltd се наоѓаше во областа А, сала 2.2, D62.

Во текот на изминатата година повеќето од нас беа погодени од ефектите на епидемијата на Ковид-19, без разлика дали тоа е нашиот бизнис или нашиот личен живот, за среќа, сега има јасни знаци на закрепнување од целиот свет.
Темата на GILE оваа година, Иднината е сега, соодветно ја доловува суштината дека за успех на нашата иднина, треба да ги искористиме можностите сега.
Ова е празник во индустријата, а исто така е и патување на примање стоки. На оваа изложба ги вративме вредните мислења на многу крајни корисници и дилери. Ќе продолжиме да работиме напорно за да им донесеме на клиентите подобри производи и подобри услуги.




8613570826300
sales@cn2in1.com
X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept