Вести од индустријата

Што е водоотпорен приклучок за завртки?

2022-08-30

Водоотпорните завртки конектори се водоотпорни конектори кои се со завртка за монтажа на терен, не е потребно заварување или лемење. Едноставен е и брз, потребен е само шрафцигер при монтажата.


Водоотпорен завртувачки конектор е водоотпорна електронска компонента за работа во вода. Внатре во нив може да се постават кабли за напојување, мрежни кабли и слично, кои не само што можат да обезбедат нормално, безбедно и доверливо напојување и пренос на сигнал, туку и најважната и најкарактеристична улога е Играј добар водоотпорен и прашина ефект. Со развојот на технологијата, многу работи во нашиот живот сега користат електрична енергија. Сепак, наполнетите работи ќе имаат одредено влијание врз нашата безбедност. Затоа, хидроизолацијата е многу важна. Водоотпорните конектори може да се применат на средини со вода. Има одлични перформанси на запечатување и сигурни водоотпорни перформанси.

8613570826300
sales@cn2in1.com
X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept